Hellää hammashoitoa Torniossa ja Kemissä.

14.12.2021

Vuosi 2021 alkaa lähestyä taas loppuaan. Ensi viikolla on jo jouluaatto! Huomaan tämän kohtaamieni ihmisten tunnelmissa. Osa on stressaantunut ja osa helpottunut.

Stressaantunut ihminen voi purra hampaita tiukasti yhteen, josta voi seurata erilaisia selkeitä oireita suun alueella...purentalihasten jäykkyys ja kireys, leukanivelongelmat, hammasperäiset lohkeamiset ja vihlonnat. Pahimmillaan koko pysyvä hammas voidaan menettää halkeamisen seurauksena.

Stressaantuneena ja kiireisenäkään omaa itseään ei kannata unohtaa. Onneksi jos apua tarvitsee niin apua kyllä etsivä löytää. 

Joulun ja Uuden vuoden ajasta meillä jokaisella on oikeus nauttia, ilman hammasvaivoja. Olethan siis ajoissa liikkeellä... lupaan edelleenkin kohdata sinut yksilönä ja kuunnella toiveitasi. 

MINUT LÖYDÄT ORAL TORNIOSTA SEURAAVASTI:

ke 15.12, to 16.12, 17.12, ja myös LAUANTAINA 18.12., ma 20.12.

Sen jälkeen palaan Oral Tornioon jälleen ma 3.1.2022

Takana on ollut työntäyteinen vuosi ja on minullakin tarpeen joulun aikaan vähän hengähtää ja

olla myös läsnä omalle perheelleni.

Ensi vuonna minulle on luvassa tavata teitä Oral Hammaslääkäreiden vastaanotolla sekä LPKS:n Hammas- ja suusairauksien poliklinikalla. Myös erikoistumis-opinnot Oulun yliopistossa on ensi vuoden projektina. Tämän kautta voin tarjota teille taas uusia hammashoidon ratkaisuja ja palveluita!