Tietoa minusta 

07.01.2021

Työhistoriani on monipuolinen. Valmistuin hammaslääketieteen lisensiaatiksi v 2000. Juureni ovat Torniossa. Työurani alkuvaiheessa työskentelin aluksi Kurikassa orientoivana hammaslääkärinä, jonka jälkeen Nurmijärven terveyskeskuksessa ja yksityishammaslääkärinä Vantaalla. Näiden vuosien jälkeen pohjoisen lapsena aloin kaivata takaisin juurilleni ja halusin kokea vuodenaikojen selkeät vaihtelut. Onneksi sain terveyskeskushammaslääkärin viran Torniosta, jossa palvelinkin virkasuhteessa Torniolaisia asukkaita  vuosina 2002-2018. Työkaverini ja potilaskunta tulivat tutuiksi, potilaat vauvasta vaariin.

Maailma muuttuu, niin minäkin. Suun terveydenhuolto ulkoistettiin Mehiläinen Länsi-Pohjalle v 2018. Tässä muutoksessa olen saanut olla mukana ja siirtyä Mehiläinen Länsi-Pohjassa terveyskeskushammaslääkärin työtehtävistä lähisairaalan LPKS Hammas-ja suusairauksien poliklinikalle erikoistuvan hammaslääkärin työtehtäviin. Olen erittäin kiitollinen Mehiläinen Länsi-Pohjalle tästä mahdollisuudesta  oppia uutta ja kasvaa ihmisenä sekä hammaslääkärinä.

Työni sairaalassa on 50% työajalla ja sen ulkopuolella työskentelen alueellamme yksityisvastaanotoilla palvellen asiakkaita aina parhaani mukaan. Haluan tarjota myös yksityispuolen asiakkaille laaja-alaisen osaamiseni ja kokemukseni. Uskalla tulla ja luota käsiini. Haluan palvella sinua hymyssä suin, rennosti ja kuunnella myös sinun ajatuksiasi sekä toiveitasi. Minulla on myös kokemusta erilaisten erityisryhmien hoidosta( pelkopotilaat, yleissairaudet, limakalvo-ongelmat, kasvokivut jne.)

Parhain terveisin,

     hammaslääkäri Jaana Koskimäki