Olen muuttohommissa...

07.01.2021
Teen hammaslääkärin yksityistä vastaanottoa ostopalvelusopimuksilla. Potilastietosi ja yhteystietosi kuuluvat tilaajalle mikäli näin on sopimuksessa sovittu.  Näin ollen en voi kutsua sinua vuositarkastukseen ennalta sovittuna ajankohtana.


Sopimukseni Meänhampaassa päättyy helmikuun puolivälissä. Oma toimintani jatkuu Oral Torniossa.  Kiitän teitä kaikkia Meänhampaassa hoidossani käyneitä mukavasta yhteistyöstä. Kanssanne vietetyt hetket ovat  olleet minulle tärkeitä näinä korona - aikoina ja juttelut kanssanne ovat laajentaneet omia ajatuksiani kodin ja työpaikan välillä.  Olen pyrkinyt palvelemaan hymyssä suin ja rennosti.  Toivottavasti olet saanut käynneistä yhtä hyvän mielen kuin itse olen saanut. Suuri kiitos Meänhampaan potilaille ja kaikille yhteistyötä tehneille mm hygienisti Tuija Kohoselle .


Mutta, elämä jatkuu meillä kaikilla ja toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi jatkamaan hoidossani Oral Torniossa.  Olen jo itse saanut tutustua Oralin ihaniin työntekijöihin ja palveluihin.  Voin luvata että olet edelleenkin yhtä turvallisissa käsissä. Ihan sama hammashoito toteutuu myös Oralissa. Käytettävissä oleva asiantuntijoiden joukko edustaa vahvaa osaamista. Voimme tarjota sinulle yhteistyössä laadukasta ja hellää hammashoitoa moderneja tekniikoita käyttäen.
 
Hymyssä suin ja rennosti, kuten aina ennen


Mukavaa kevään jatkoa ja hymyillään kun tavataan! 
parhain terveisin Jaana Koskimäki