Covid19 

07.01.2021

Turvallisuutesi  on minulle tärkeää . Suun terveydenhuolto seuraa alueellisia suosituksia ja kansallisia ohjeita. Kun sinulla on tarve tulla hammaslääkäriin, voit tulla aina turvallisin mielin. Jos kuulut riskiryhmään ja hammaslääkäriin tulo askarruttaa, ota ihmeessä yhteyttä. Sinulle voidaan sopia vaikka päivän ensimmäinen aika niin että kohtaat mahdollisimman vähän ihmisiä.

Pitkään käytössä olleet hygieniatoimet ja koronan vuoksi mukaan otetut lisävarotoimet ovat osoittautuneet toimiviksi niin Suomessa kuin muissakin maissa. Niistä pidetään edelleen tarkasti kiinni

Vastaanottojen hygieniakäytäntöjen ohella erityisen tärkeää on huomioida yleinen maskisuositus ja turvavälien pitäminen odotustiloissa.

Covid19-positiivisten potilaiden ja altistuneiden akuutti hammashoito on keskitetty julkisen terveydenhuollon yksiköihin. Yksityisvastaanotoilla hoidetaan vain terveitä potilaita jotka eivät ole altistuneet koronalle. Mikäli hammashoidon tarve ei ole kiireellinen ja sairastut/altistut voit siirtää ajanvaraustasi kunnes olet tervehtynyt. Samoin jos olet vasta palannut ulkomailta ( maista johon kohdistuu matkustusrajoituksia).

Henkilökuntamme noudattaa vastaavia käytänteitä ja tulee töihin vain terveenä.