Esittely

Olen hammaslääkäri, toimiala-yrittäjä Torniossa. Yritykseni nimi on    Dentstar ja tuotan 

hammashoitopalveluita ostopalvelusopimuksella.

  • Tällä hetkellä tilaajina toimii Oral Hammaslääkärit Torniossa sekä Kemissä. 

Lisätietoja ajanvarauksesta ja sijainnista www.oral.fi tai puh 010 400 3400

Sopimukseni PlusTerveys MeänHampaan kanssa on päättynyt. Kiitän MeänHampaan asiakkaita lämpimästi näistä kuluneista vuosista Meänhampaassa ja toivotan lämpimästi tervetulleeksi Oraliin. Samat palvelut odottavat sinua myös uudessa osoitteessa ja lämmin vastaanotto on edelleen luvassa, kuten aina ennenkin.

Minulla ei ole omia hammaslääkärin vastaanottotiloja tai ajanvarauspuhelinta. Löydät minut yllä mainittujen 

tilaajien ajanvarauksen kautta tai lähettämällä minulle suoraan sähköpostia jaana.koskimaki@oral.fi. Pyrin vastaamaan myös messangerin kautta lähetettyihin kyselyihin ja viesteihin!

Mikäli toivot kiireellistä ajanvarausta kannattaa aina suoraan varata aika ajanvarauksen kautta. Voit myös jättää minulle soittopyynnön Oralin toimipisteeseen.


 


Hammasimplantin vaiheita

Implantti eli keinojuuri asennettuna leukaluuhun.


Kuvassa perinteinen jäljentäminen hammasprotetiikkaa esim implanttikruunua varten. Oral Torniossa on mahdollista käyttää myös uudempaa tekniikkaa eli digitaalista jäljentämistä.

Valmis implanttikruunu on saapunut hammaslaboratoriosta. Suosimme ruuvikiinnitteisiä kruunuja aina kun mahdollista. Se mahdollistaa huollon tai kruunun uusimisen mikäli kruunu vaurioituu/lohkeilee.