KOULUTUS JA VASTAANOTTO

 

Jaana Koskimäki

Hammaslääkäri

MITÄ MULLE KUULUU?

Terve. Jostakin syystä tulit kotisivuilleni. Haluan kertoa mitä mulle kuuluu.

Olen pian 43- vuotias hammaslääkäri,  jolla on Torniolaiset juuret. Meitä hammaslääkäreitä kun on laidasta laitaan erilaisine taustoineen kerron aina,   `että minä olen vain hammaslääkäri` ! Joku toinen voi olla aiemmalta koulutukseltaan insinööri, tutkija jne, mutta itse olen pysynyt hammaslääketieteen parissa vuodesta 2000 lähtien. Olen siis hoitanut suita ja hampaita noin 19 vuoden ajan. Urani aloitin Kurikassa ja orientoinnin jälkeen yksityishammaslääkärinä Vantaalla. Sen jälkeen toimin terveyskeskuksessa Nurmijärvellä ja Torniossa. Kun tekee pitkään samaa työtä toivoo uusia haasteita ja nyt vuonna 2019 aloitan jälleen yksityispraktiikan Torniossa PlusTerveys Meän Hampaassa. Tervetuloa Meän Hampaaseen! Voin luvata että olet turvallisissa käsissä. Jos sinulla on erityisiä huolen aiheita suun terveydenhoitoon liittyen toivon, että varaat kerralla pidemmän ajan 45-60min. Haluan perehtyä asiaasi kunnolla.

Älä huoli. Tuo aika 19 vuotta kuulostaa pitkältä...niin minustakin. Olen kuitenkin yrittänyt pysyä ajan tasalla ja pitää koko ajan asiantuntemustani yllä kouluttamalla itseäni. Vuosien saatossa olen ollut kiinnostunut suukirurgiasta, suulääketieteestä, purentafysiologiasta, suun limakalvosairauksista, kasvokivun diagnostiikasta ja hoidosta sekä yleissairauksien ja suusairauksien välisistä yhteyksistä. Olen käynyt myös funktionaalisen lääketieteen kursseja , joissa perehdytään ihmisen toimintaan kokonaisvaltaisesti mm kilpirauhasen toimintaan. 

Suusta ja hampaista voi nähdä ihmeellisiä asioita koska suu on ainutlaatuinen osa ihmistä ja kohtaa mm. ruoan antigeenit ensimmäistä kertaa kun syömme jotain. Joskus suusta löytyy myös sairauden ensioireet oli kyseessä sitten suolistosairaus tai verenkuvan muutokset tai refluksitauti.

 Näiden vuosien jälkeen alan entistä enemmän kiinnostua myös SUSTA kokonaisuutena eli haluan nähdä enemmän kuin pelkkiä suita. MITÄ SULLE KUULUU?


terveisin Jaana Koskimäki