LAITETAAN HYMYT LOISTAMAAN

Olen niin innoissani erilaisista mahdollisuuksista auttaa sinua esteettisen hammashoidon puolella. Jokaisen ei tarvitse olla filmitähti, mutta jos nyt on tuntunut siltä ettet uskalla hymyillä tule esteettisen hammashoidon arviointiin.
Pelkästään yhdistelmämuovilla voidaan helposti tehdä tummien läikkien korjaamista ja pieniä hampaiden muotoiluja. Tämä yhdistettynä hampaiden valkaisuun freesaa ilmettä paljon. 

1.7. 2021 Kesälomani lähestyy... olen töissä Oral Torniossa vielä ensi viikolla. Sen jälkeen palataan asiaan elokuun puolella.

Oral Torniossa on koko kesän ajan joku meistä hammaslääkäreistä töissä maanantaista perjantaihin.  Palvelemme myös ulkopaikkakuntalaisia. 
Lämpimästi tervetuloa minun ja muidenkin Oralin hammaslääkäreiden turvallisiin käsiin.  

11.6. 2021  Leppoisaa kesää! 

Näillä keleillä ihan lomatunnelmissa , vaikkakaan en vielä lomalla. Heinäkuun puolella lomailen sitten pitempään. Silti niin nautinnollisia ihanat lämpimät kesäillat, tuulenvire iholla, lintujen sirkutus ...ja uutena hyttysten ininäkin korvissa voi soida :)  

23.5.21


Oral Tornion porukassa Kilpisjärvellä.  

Niin karua kauneutta kilometrien päässä. 
Virkistäytyneenä palaamme taas töihin, mukana repullinen kokemuksia ja yhteen hiileen puhaltamisen tunnetta.  

Esteettinen hammashoito 

Yritetään loistaa ja hymyillä!

Ajankohtaista

Hei taas. Lämpimän kesän jäljiltä on palattu taas arjen rutiineihin.
Koronan jälkeen erilaiset syövät näyttävät valitettavasti lisääntyneen. Tämä on asia jota en uskaltaisi sanoa ääneen.
Mikäli jokin asia suussasi tai huulissa mietityttää tutkimista ei kannata siirtää eteenpäin. Ajoissa voidaan auttaa ja saat myös helpotusta mielen rauhaasi.
Otan...

Ikenien tutkimus ja hoito ajoissa on tärkeää, jotta voidaan pysäyttää ientulehduksen eteneminen parodontiitiksi. Hoitamaton parodontiitti on riski yleisterveydelle ja suussa se johtaa hoitamattomana hampaiden menetykseen.

Viime viikkoina olen perehtynyt suun ja munuaisten välisiin yhteyksiin. Valmistelin näistä artikkeli-referaatin. Kiinnostuin aiheesta potilastapauksen vuoksi. Sain hoitooni munuaisten vajaatoimintaa sairastavan potilaan, jolta suun infektio tuli saneerata ennen puolustuskykyyn vaikuttavaa lääkehoitoa. Poistin tulehtuneet hampaat, ja siinä sivussa...

Nyt kun saamme uusia korona-uutisia taudin kolmannesta aallosta Suomessa haluan kirjoittaa teille ientulehduksesta, parodontiitista ja implantteihin liittyvistä tulehduksista. Meillä Suomessa on puhuttu ensimmäisen korona-aallon aiheuttamasta hoitovelasta. Kaikki laitettiin lähestulkoon kiinni, myös hammashuollon toimia supistettiin eri puolilla....

Covid19 

07.01.2021

Turvallisuutesi on minulle tärkeää . Suun terveydenhuolto seuraa alueellisia suosituksia ja kansallisia ohjeita. Kun sinulla on tarve tulla hammaslääkäriin, voit tulla aina turvallisin mielin. Jos kuulut riskiryhmään ja hammaslääkäriin tulo askarruttaa, ota ihmeessä yhteyttä. Sinulle voidaan sopia vaikka päivän ensimmäinen aika niin että kohtaat...