LAITETAAN HYMYT LOISTAMAAN

Olen niin innoissani erilaisista mahdollisuuksista auttaa sinua esteettisen hammashoidon puolella. Jokaisen ei tarvitse olla filmitähti, mutta jos nyt on tuntunut siltä ettet uskalla hymyillä tule esteettisen hammashoidon arviointiin.
Pelkästään yhdistelmämuovilla voidaan helposti tehdä tummien läikkien korjaamista ja pieniä hampaiden muotoiluja. Tämä yhdistettynä hampaiden valkaisuun freesaa ilmettä paljon. 

11.6. 2021  Leppoisaa kesää! 

Näillä keleillä ihan lomatunnelmissa , vaikkakaan en vielä lomalla. Heinäkuun puolella lomailen sitten pitempään. Silti niin nautinnollisia ihanat lämpimät kesäillat, tuulenvire iholla, lintujen sirkutus ...ja uutena hyttysten ininäkin korvissa voi soida :)  

23.5.21


Oral Tornion porukassa Kilpisjärvellä.  

Niin karua kauneutta kilometrien päässä. 
Virkistäytyneenä palaamme taas töihin, mukana repullinen kokemuksia ja yhteen hiileen puhaltamisen tunnetta.  

Esteettinen hammashoito 

Yritetään loistaa ja hymyillä!

Ajankohtaista

Palaan hammaslääkärin työhöni Oral Tornioon ja Kemiin heinäkuun loppupuolella ( 18.7.22 alkavalla viikolla). Oral Torniossa on saatavissa apua vaivoihisi muiden hyvien asiantuntijoiden toimesta läpi koko kesän. Tsekkaa sähköinen ajanvaraus www.oral.fi . Tai soita 010 400 3450. Lähestyä voit myös sähköpostitse tornio@oral.fi.

Visste du att du kan ansökä om ersättning från Försäkningskassan för tandvårdkostnader som du har haft i Finland?
Om du bor i Sverige du är varmt välkomna till Oral Torneå i Finland.
Du hittar oss : Kauppakatu 15, 95400 Torneå
Ring till + 358 10400 3450

Nyt on hankittu taskukalenteri v. 2022 ja aloitin jo siihen merkitsemään tulevan vuoden työvuoroja sekä muita menoja. Työt Oral Torniossa alkavat taas 2.1.2022. TERVETULOA TAAS HELLÄÄN HOITOON!

Hei taas. Lämpimän kesän jäljiltä on palattu taas arjen rutiineihin.
Koronan jälkeen erilaiset syövät näyttävät valitettavasti lisääntyneen. Tämä on asia jota en uskaltaisi sanoa ääneen.
Mikäli jokin asia suussasi tai huulissa mietityttää tutkimista ei kannata siirtää eteenpäin. Ajoissa voidaan auttaa ja saat myös helpotusta mielen rauhaasi.
Otan...

Ikenien tutkimus ja hoito ajoissa on tärkeää, jotta voidaan pysäyttää ientulehduksen eteneminen parodontiitiksi. Hoitamaton parodontiitti on riski yleisterveydelle ja suussa se johtaa hoitamattomana hampaiden menetykseen.